top of page

Houten trappen & klassieke trappen in Tongeren (Limburg)

Houten trappen - Klassieke trappen

Op zoek naar een duurzame, mooie trap? Of een klassieke trap? Uw trap is de rode draad door uw woonst, misschien wel het meest van al bewandeld door u en uw huisgenoten. Kiezen voor een kwaliteitsvolle, sterke en mooi afgewerkte trap? Geen overbodige luxe, maar een belangrijke investering in uw woning.

Trappen-Reynders uit Tongeren (Mal) in Limburg vervaardigt trappen van hoog niveau over heel België. Belangrijk is om onze klanten tevreden te stellen met een goede afwerking, service en oerdegelijke kwaliteit! Een mooie trap (pronkstuk) maken is ons doel. Onze specialiteit hierbij zijn houten trappen.

Stap voor stap naar uw kwaliteitstrap

Trappen-Reynders is zonder meer dé trappenspecialist met grote passie voor het vak  en een jarenlange ervaring.

We zijn dan ook een vast begrip op gebied van trappenbouw en vervaardigen deze voor u met de grootste toewijding en vakmanschap:

 • Houten trappen op beton (voorloper in stabiele systemen op beton)

 • Houten treden op beton Betonbekleding.com

  • Voordeel :

   • Naadloze hoekverlijming

   • Onzichtbare montage technieken

   • Zeer stabiele constructie techniek tussen beton en hout.

 • Klassieke trappen

 • Moderne trappen

 • Houten Trappen gecombineerd met metaal

 • Trap bekledingen: traprenovatie

Prefereert u een rechte trap, spiltrap of bordertrap? Een gebogen trap of trap met kwartslag naar links, rechts of dubbel? In combinatie met glas, inox, metaal of andere materialen? Trappen-Reynders maakt het allemaal. Alle modellen, ook de meest moeilijke constructies, zoals gebogen trappen met wrongstukken of een prachtige houten trap over beton. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad vervaardigen we voor u originele trap handmatig of computergestuurd gemaakt met een CNC machine. Uw trap is 100% maatwerk.

Uw sfeervolle trap in Engelse stijl

Droomt u van een landelijk, cottage interieur? Uw houten trap ademt een romantische, warme sfeer in huis. De warme uitstraling van natuurlijk hout en prachtige details ingewerkt in de balustrade geven uw cottage trap zoveel meer uitstraling. Vergis u niet, deze decoratieve trap is bijzonder stevig. Op maat gemaakt in ons atelier tot hij naadloos samensmelt met zijn omgeving

Trappen in klassieke stijl: klasse!

Uw klassieke trap volledig in hout vervaardigd of hand in hand met metaal: kwaliteit en een superieure afwerkingsgraad gegarandeerd. Met de nodige ornamenten of design. Een sierlijke houten trap, met volledig houten leuningen in een natuurlijke houtkleur of met een likje verf, onze missie is uw trapwensen vervullen. Reken hoe dan ook op een trap op maat met materiaal van hoge kwaliteit, uiterst degelijk afgewerkt.

Of prefereert u eerder een zwierige trap uit hout versierd met gietijzeren balusters of ijzersmeedwerk? Trappen-Reynders vervaardigt trappen met balustrades uit sierlijk gevormd metaal, afgewerkt naar wens. Oog voor detail, luchtig, sierlijk en of licht!

Trappen in moderne stijl: strak en hedendaags

Trappen-Reynders maakt ook design trappen op maat. De mogelijkheden daarin reiken zeer ver. Een strakke eenvoudige trap uit hout of een trap met inox, glas en/of metaalaccenten. Een trap met leuning in metaal met houtafwerking. Een metalenframe met houten treden. Houten leuningen met glaspanelen en led of muurhandgrepen met led - verlichting in. Zodat de beloopbaarheid van de trap ’s avonds goed zichtbaar is en de trap beter belicht is dan spotjes in de muur, het zijn allemaal mogelijkheden. We kunnen zo nog even doorgaan, de combinaties en stijlen zijn immers omvangrijk!

Trappen-Reynders maakt dat uw design trap volledig geïntegreerd is in uw moderne woning, of dit nu een rechte, draaiende, strakke Z- treden (zig-zag houten treden op beton) of eenvoudige trap is. We maken ze op maat van uw interieur.

De aftrap naar uw nieuwe trap!

Interesse in een trap op maat van uw wensen? Contacteer Trappen-Reynders dan zonder aarzelen voor een offerte!

Houten trappen in Tongeren (Mal)

Trappen Reynders

Onze houten trappen om inspiratie op te doen

Trappen Reynders

Onze trappenmaker maakt al uw trappen op maat!

bottom of page